Rabarberpannacotta. Som allt ätbart jag gör i stugan skall även denna dekoreras med en viol. |
Nu till mitt lilla tips:
Dansukkers gelésocker multi. Pukor och trumpeter. Hurra vilken grej! Bara koka ihop en skopa av sockret och en gnutta vaniljsocker med en (rejäl) skvätt grädde, häll upp i portionsglas/skålar, sedan in i kylen med dem och låt stelna en stund (tror mina stod i kylen en timme) och sedan på med frukt eller bärjox. Man känner sig som en riktig mästare när man serverar dessa godingar. Och det bästa av allt, det blir nästan ingen disk! Hurra igen!
Åh, vad jag gillar saker som gör att även vi med taskig kökssjälvkänsla får lyckas i köket.
(Det här inlägget är INTE sponsrat av Dansukker, jag är bara överdrivet lyrisk för att jag är nöjd över att ha lyckats.)
/Maria
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar